Behandling mod Allergi

Jeg er glad for at kunne tilbyde en ny og innovativ behandling mod allergi i vores klinik: Oscillation Akupunktur.

Hvad er Oscillation Akupunktur?
Oscillation Akupunktur er en forholdsvis ny terapeutisk teknik, der kombinerer traditionelle akupunkturprincipper med moderne teknologi for at lindre symptomerne på allergi. Behandlingen arbejder ved hjælp af skånsomme, pulserende bølger, der sendes gennem nøje udvalgte akupunkturpunkter. Denne metode hjælper med at stabilisere dit immunsystem og reducere overreaktioner på allergener.

Hvordan virker det?
Under behandlingen placere jeg fem nåle i specifikke akupunkturpunkter: to punkter i hvert øre og et punkt i panden. Disse punkter har vist sig at være effektive til at regulere immunsystemets respons. Ved hjælp af en lille ledning, sendes der pulserende bølger gennem nålene, og dette er med til at stimulere kroppens naturlige helingsprocesser. På ca 8 uger hjælper dette med at reducere inflammation og forbedre kroppens evne til at håndtere allergener uden overdrevne reaktioner.

Behandlingsforløb
For at opnå de bedste resultater anbefales det at gennemføre fire behandlinger med ca. 14 dages mellemrum. Dette forløb gentages typisk én gang om året i 2-3 år for at sikre vedvarende lindring af allergisymptomer.

Fordele ved Oscillation Akupunktur
1. Behandlingen er skånsom og kræver ingen kirurgiske indgreb eller injektioner.
2. Oscillation Akupunktur er en sikker metode med minimal risiko for bivirkninger.
3. De fleste patienter oplever en markant reduktion i allergisymptomer allerede efter et par behandlinger, og kan reducere medicinindtag eller helt droppe den.
4. Teknikken kan anvendes til personer i alle aldre og med forskellige typer allergier.

Pris
Jeg tilbyder et pakketilbud med fire behandlinger for 1.500 kr.
Dette giver dig mulighed for at få den fulde fordel af Oscillation Akupunktur til en overkommelig pris.

Hvem kan have gavn af Oscillation Akupunktur?
Oscillation Akupunktur er ideel for personer, der lider af forskellige former for allergi, herunder pollenallergi, støvmideallergi, dyreallergi og fødevareallergier. Det er også en god mulighed for dem, der ønsker en naturlig behandlingsmetode uden medicin.

Book din tid i dag
Hvis du ønsker at prøve Oscillation Akupunktur og opleve fordelene ved denne nye behandlingsmetode, er du velkommen til at kontakte mig for at booke en tid. Behandlingen kan gives hele året, også selv om “din allergi sæson” allerede er i gang.

Du bestiller tid ved at kontakte mig