Jeg startede hos Lisbeth som en del af et projekt for at give piger med bivirkninger fra hpv-vaccinen energien igen da mange af os var meget trætte og ikke kunne få en almindelig hverdag til at hænge sammen.
Jeg er nu halvejs igennem min behandling og har oplevet en enorm forskel. Jeg startede med at sove mellem 12 og 14 timer i døgnet, havde svært ved at få min hverdag til at hænge sammen, fik hjemme-undervisning og kunne arbejde på mit fritidsjob 2 x 7 timer om måneden. Nu hvor jeg er halvvejs i min behandling sover jeg ca. 9 timer i døgnet, kan foretage mig langt flere ting end jeg kunne før, skal starte til almindelig undervisning til august og kan nu arbejde 5 x 7 timer om måneden uden problemer.
Udover at Lisbeth har hjulpet mig med at få mere energi, har hun også hjulpet mig med min nåleskræk. Hun er altid glad, smilende, forstående og lyttende hvilket også har hjulpet mig psykisk. Skal man have akupunktur skal man klart gå til Lisbeth for hendes akupunktur er noget der dur.
Freja Maiken Rosenkilde
Jeg har deltaget i et pilotprojekt, som har til formål at undersøge om akupunktur kan afhjælpe den voldsomme og invaliderende træthed hos HPV-bivirkningsramte. Jeg har været med i dette forløb siden slut oktober og haft meget glæde af det. Jeg har derfor valgt at fortsætte med behandlingen. Jeg var i starten i tvivl om det ville hjælpe mig, da jeg efterhånden havde prøvet ”alt”. Jeg har tidligere haft behov for minimum 9 timers søvn hver nat samt 1-2 timers lur udover min almindelige hvilen i sofaen (igennem de sidste 7år siden vaccinen). Mit søvn behov er blevet skåret betydeligt og har i dag ikke behov for en lur midt på dagen. Jeg har fået meget mere overskud, samtidig med, at min hovedpine storset er forsvundet. Jeg kan stærkt anbefale andre at prøve behandlingen hos Lisbeth.
Natalie Damm
Jeg har været igennem et meget langvarigt kæbeoperations-forløb med tandregulering og kæbeoperationer.
Desværre døjede jeg meget med betændelse, hævelse i ansigtet og voldsomme smerter i kæberne.
Fik behandling hos Lisbeth et par dage efter, et mindre operativt indgreb hvor man fjernede en titaniumplade der havde holdt mine kæber sammen, og hun formåede at holde mig smertefri i over et døgn hvor jeg normalt ville have taget morfin piller. Allerede om aftenen kunne jeg også tydeligt se at hævelsen i ansigtet var aftaget betydeligt.
Jeg ærgere mig over, at jeg ikke langt tidligere i forløbet, prøvede akupunktur, da det er meget mere skånsomt for kroppen.
Michelle Smidt Andersen
Jeg har scoliose (skæv rygsøjle) og har i en del år, døjet med smertefulde myoser i den ene side af ryggen. I forbindelse med jobskifte til et væsentligt mere fysisk belastende job, blev mine smerter så slemme, at jeg havde meget svært ved at sidde i samme stilling i mere end et par minutter af gangen. Det var især et problem når jeg kørte bil.
Ved bare én behandling hos Lisbeth var jeg fuldstændig smertefri umiddelbart efter behandlingen og kunne tydeligt mærke en “lethed” i den del af ryggen. Jeg havde tidligere en tendens til at kompensere med den anden del af ryggen ved tunge løft, men oplever nu en hel anden og meget mere naturlig balance i ryggen. Det er muligt at behandlingen skal gentages men det gør jeg gerne, når jeg oplever hvor stor en forskel det gør i min hverdag.
Lisbeth er meget professionel og sørger for at skabe en rolig og afslappende atmosfære, så man under hele behandling føler sig i trygge og kompetente hænder.
Mette Poulsen
Lisbeth hjalp mig af med min bihulebetændelse så ”Snot or not – Lisbet er hot”
Jeanne Kurtsdatter
Myggestikbehandling
Jeg fik en akupunktur behandling inden min afrejse til Spanien, da jeg som regel er voldsomt plaget af myggestik. Lisbeth havde fortalt mig det kunne afhjælpe problemet, og med lidt skepsis, gik jeg ind til behandlingen. 2 !!! stik blev det til i syden sol og generne fra dem, var også væsentlig mindre end ellers.

TAK for hjælpen Lisbeth ! Det gjorde min ferie nemmere og jeg kan vise mine brune ben frem, uden alle de sår, stik og ar jeg ellers har haft hver sommer :o)

Sofie Bech Christensen
Lisbeth er rigtig behagelig at komme ind til, nem at snakke med, rolig og fattet. Jeg har problemer med at møde nye mennesker og åbne mig overfor dem, men ved Lisbeth var der den tryghed som jeg havde brug for og hun gav sig tid til at lytte og snakke. Fik en myggestik behandling, da jeg altid er angrebet, får kæmpe store røde plamager som gør direkte ondt. Det har virket godt på mig, allerede efter 2 – 3 dage.

Da jeg vågner op mandag er min kæreste blevet angrebet af myg i løbet af natten mens jeg har kun fået 1, som ikke en gang kløede/klør. Så alt i alt var det en super behandling jeg fik. Kan kun anbefale hende,

Channie Hansen