Om Lisbeth Polmer

I over 25 år har jeg arbejdet som social- og sundhedsassistent, og når jeg ikke er på klinikken i Bagsværd eller Højby, arbejder jeg fortsat i et lille bofællesskab for psykisk sårbare yngre mennesker. Det var her at jeg for år tilbage blev tilbudt en uddannelse som NADA-terapeut. Da jeg så hvilke små mirakler disse ørenåle kunne udrette, var kimen lagt for min dybe interesse for akupunkturens spændende og forunderlige verden. Kort efter startede jeg på Københavns Akupunkturskole, hvor jeg blev uddannet akupunktør i Traditionel Kinesisk Akupunktur samt Medicinsk Akupunktur. Siden har jeg også efteruddannet mig til Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør ved AM-Massageskole. Selv om denne uddannelse er vestligt inspireret, så inddrager jeg min viden fra akupunkturen og opnår dermed en dybere forståelse for problemets opståen.

Det har altid ligget mig meget på sinde at bringe så meget livskvalitet og glæde ind menneskers liv som muligt, og jeg er overbevist om, at man skal se nuanceret på det hele menneske i behandlingen. Det er nemlig vigtigt at komme ind i forståelsen af, hvad årsagerne til ubalancers opståen er, i stedet for blot at symptombehandle. Denne grundlæggende holdning harmonerer med akupunkturens holistiske menneskesyn.

Fra 2015 – 2017 har jeg sammen med min akupunkturkollega Vibeke Bergfors arbejdet med et pilotprojekt hvor vi ville undersøge hvordan akupunkturen kunne afhjælpe de meget omtalte bivirkninger ved HPV-vaccinen, som nogle piger er kommet til at lide af efter de har fået vaccinen, og især fokusere på den invaliderende træthed. Det har været et spændende projekt og vi har opnået rigtig gode resultater hos de fleste af pigerne.