Akupunktur for Myggestik

Myggestik er møgirriterende……, og kan forårsage ubehag og irritation, men akupunktur kan være en effektiv behandlingsmetode til at lindre symptomerne og forhindre gentagne angreb. Akupunkturbehandlingen sigter mod at reducere kløe, hævelse, rødme og fremme hurtig heling af myggestik.

Hvordan virker akupunktur?

Akupunktur er en traditionel kinesisk medicinsk praksis, der indebærer indsættelse af en nål i hver ankel. Disse nåle stimulerer kroppens naturlige helingsproces og kan lindre smerte, kløe og hævelse forbundet med myggestik. Man mener at kroppens histaminniveau ændres.

Hvad kan du forvente under en akupunkturbehandling?

Under en akupunkturbehandling for myggestik vil jeg først evaluere din tilstand og optage en kort journal. Derefter vil tynde nåle blive indsat på disse punkter for at lindre kløe og hævelse. Børn kan også behandles. Hvis der er meget modstand imod nåle forsøger jeg at opnå resultat med en trykpen og kugleplaster.

Hvad kan du forventede?

Der kan gå op til 14 dage før behandlingen får max effekt. De fleste klienter rapporterer om positive resultater fra akupunkturbehandlingen. De fortæller, at de får færre myggestik, og de stik, de får, bliver mindre røde, hæver ikke så meget og klør meget mindre. 

De fleste skal kun have en enkelt behandling om året, enkelte skal have en ekstra behandling for at opnå fuld effekt.

Forebyggelse og efterbehandling

Behandlingen bruges mest forebyggende, men for de fleste begynder den allerede at virke med det samme. Så har du allerede myggestik, vil du sikkert opleve at disse klør mindre efter kort tid.

Obs:

Skal du rejse til truede område med fx malaria, må du ikke undlade, at bruge relevant beskyttelse, da behandlingen ikke forhindre at du bliver stukket, men ”kun” mildner symptomerne.

Du bestiller tid ved at kontakte mig