Recovery Boots

Recovery Boots

Mine Recovery Boots er fra YourBoots model Pro med 8 kamre. De er et populært valg for dem, der ønsker hurtigere restitution og velvære. Med 8 kamre, der målrettet stimulerer blodcirkulationen, hjælper de med at reducere hævelser og træthed i benene. Du kan vælge mellem 6 programmer, og indstille styrken så de passer lige til dig.

Ved første behandling hjælper jeg dig i gang, så du selv kan gøre det fremadrettet.

Hvem kan have gavn af Recovery Boots?

Forebyggende og restituerende brug
Recovery Boots er ideelle til dem, der ønsker at forebygge hævede ben eller restituere efter længere rejser i bil eller tog. Den målrettede kompression kan også hjælpe med at afhjælpe gener ved stillesiddende arbejde eller lange arbejdsdage, hvor dine ben kan føles tunge og trætte.

Wellness under behandling  
Nogle af vores kunder vælger at bruge Recovery Boots som en wellness-oplevelse, mens deres partner eller barn modtager behandling i klinikken. Det er en fantastisk måde at slappe af og forkæle sig selv på.

Atleter
Atleter kan bruge Recovery Boots som en del af deres restitutionsrutine efter træning for at fremme hurtigere muskelrestitutio.

Stillesiddende jobs
Mennesker med stillesiddende jobs kan drage fordel af dem for at forbedre blodcirkulationen og reducere risikoen for hævede fødder og ben.

Gravide
De kan også være en lindrende oplevelse for gravide, der oplever hævede ben.

Vil prøve før køb.
Mange af vores kunder prøver Recovery Boots et par gange for at vurdere, om de er noget for dem, inden de beslutter sig for at investere i et par selv. Denne type behandling giver mulighed for at teste, hvordan kompressionsterapien føles og virker på din krop.

Pris 100 kr. for op til 1 times brug.

Du bestiller tid ved at kontakte mig