Hvad er ideen/filosofien bag?

Ved en dybdegående fysiurgisk massage arbejdes der dybt i musklen, med henblik på at lindre og behandle spændinger i musklen. Fysiurgisk massage er baseret på et kendskab til kroppens anatomiske og fysiologiske opbygning.

Hvordan foregår det?

Vi starter med at aftale om jeg skal have særligt fokus på bestemte områder af kroppen, eller om du ønsker en afslappende helkrops massage. Du medbringer selv et lagen og et stort badehåndklæde. Herefter ligger du på briksen. Du har trusser på og som kvinde vælger du selv om du vil have din BH af. Kroppen arbejdes systematisk igennem – medmindre andet er aftalt.

Jeg anvender typisk en økologisk neutral kokosolie til massagen.

Efter massagen får du et glas vand og du opfordres til at drikke lidt mere vand resten af dagen.

Hvad er Fysiurgisk Massage godt for?

Forebygger og afhjælper infiltrationer og løsner op for spændinger og smerter i muskulaturen.
Ved fysiurgisk massage gennemarbejdes hele eller dele af kroppens muskulatur. Jeg bruger forskellige massageteknikker til at blødgøre musklerne og strække senerne. Blodforsyningen til musklerne udvides, cirkulationen forbedres, musklerne afslappes, spændinger og infiltrationer forsvinder eller mindskes. Lymfesystemet stimuleres og hjælper kroppen med at komme af med de affaldsstoffer som har hobet sig op er er medvirkende til at skabe spændinger og smerte. Afhjælper spændingshovedpine, modvirker smerter i skuldre og nakke, medvirker til fysisk og psykisk velvære, afhjælper sportsskader, fjerner væskeansamlinger i kroppen, virker på fordøjelsessystemet og afhjælper forstoppelse og forbedre åndedrætsmønstret.

Hvornår må man ikke modtage massage?

Feber: Når man har feber er kroppen i gang med at bekæmpe en sygdom i kroppen. Da massagen er med til at øge blodgennemstrømningen i kroppen, kan massage virke negativt på healingsprocessen.

Gravide i 1. trimester. I 1. trimester er der øget risiko for spontan abort.

Øvrige: Der kan være andre sygdomme eller tilstande, hvor massage frarådes. Ved den mindste tvivl, vil jeg henvise dig til at du taler med din læge først, og her spørger til om du må modtage massage.

Gravide, ammende og babyer:
Jeg har en speciel graviditets pude/madras, hvor der er god plads til mave og barm. Den er superdejlig at ligge på, og gør det muligt, at få messeret alle de ømme og belastede muskler.
I barselsperioden kan du ligeledes få brug for massage, da du konstant belastes af at bære og løfte på dit barn. Det vil være mest afslappende for dig, hvis du har mulighed for at få passet dit barn under massagen, men bagefter viser jeg dig meget gerne hvordan du selv kan give din baby en dejlig massage.
Jeg tager gerne ud i mødregrupper, hvor I som mødre på skift får masseret ømme skuldre, nakker, arme m.v., imens I passer hinandens børn. Bagefter demonstrerer jeg gerne, hvordan I selv kan give jeres babyer massage. Ring for at høre nærmere.