Ansigtet er vores mest udtryksfulde, sensitive og følsomme kropsdel. Det er ansigtet vi viser frem og som fortæller hvem vi er og hvordan vi har det. Til det bruger vi også vores krop, men det er ansigtet, der viser nuancerne.

Ansigtet er vores spejl ud mod verden, og hvem vil ikke gerne vise verden den bedste side af sig selv?

Hvad er Japansk lifting?

En naturlig ansigts lifting uden brug af kirurgi, udviklet i Japan.

Der benyttes de nyeste hud- og vævsopstrammende teknikker i kombination med dybdegående massage, zoneterapi og lymfedræning i ansigtet.

Det er primært ansigtet, der behandles, men liftingen stimulerer hele kroppen og forbedrer dit generelle velbefindende. Liftingen udføres med hænderne, og jeg bruger udelukkende rene, økologiske produkter.

Du opnår gode holdbare resultater uden brug af kirurgi, Botox eller andre giftstoffer.

Japansk lifting løfter og glatter ansigtet, og ansigtet afspændes. På den måde giver liftingen helt fantastiske resultater på et træt og anspændt ansigt – og det virker forebyggende og forsinker ansigtets naturlige ældning. Ved at dræne ansigtet for væskeophobninger, udglattes ansigtets små hævelser.

Poser under øjnene og misfarvninger vil blive kraftigt reduceret, og ansigtet får et afslappet og anderledes udseende. Efter behandlingen er det vigtigt at du drikker godt med vand, så din krop renser de affaldsstoffer ud, som er frigjort ved behandlingen. Du vil kunne opleve træthed, tørst, kulderystelser, søvnforstyrrelse og følelsesmæssige reaktioner.

Hvis du bruger kontaktlinser, anbefaler jeg at du ikke har dem på under behandlingen.